Asio Sanomapalvelinohjelmisto – Kirjaudu palveluun Asio-tunnuksillasi

Kirjaudu Sanomapalveluun Asio-tunnuksillasi tästä >>

Käyttäjätunnus: ****
Salasana: ****

Jos olet uusi käyttäjä ja haluat testitunnukset ohjelmistopalvelun testaamista
varten, saat ne Asiolta pyytämällä sähköpostitse asio@asio.fi tai soittamalla 09-6822929.


Testitunnuksilla lähetettävien tekstiviestien määrästä tulee sopia erikseen Asion kanssa.

Sanomapalvelimen logo

Sanomapalvelinohjelmiston kuvaus

Sanomapalvelinohjelmisto on nettipohjainen työkalu ja viestintäpalvelu organisaatioiden kohdennetulle ja monikanavaiselle viestinnälle.

Ohjelmistolla hallinnoit viestintäryhmiä ja voit lähettää viestejä sähköpostitse, tekstiviestinä tai matkapuhelin-ilmoituksina (Push Notification).

Ohjelmisto toimii erillisenä ohjelmistopalveluna tai liitettynä viestintäpisteiksi muihin Asio Ohjelmistoihin kuten esimerkiksi Asio ERP ohjelmiston kurssijaksokalenteriin tai Asio Kenttävarausohjelmiston joukkueiden tapahtumakalenteriin.

Lue lisää >>

Miten Sanomapalvelinohjelmisto toimii

 1. Käyttöönotto

 2. Käyttäjäorganisaation (esimerkiksi oppilaitos tai urheiluseura) kanssa sovitaan ohjelmistopalvelun käyttöön oikeutetuista henkilöistä ja luodaan heille käyttäjätunnukset ja salasanat oman organisaationsa viestinnälle.

 3. Viestintätoiminnot

 4. Kaikkia ohjelmiston viestintätoimintoja voidaan käyttää nettiselaimen avulla. Palvelun käyttö ei vaadi mitään asennustoimenpiteitä.

  Käyttäjä voi itsenäisesti hallinnoida ja luoda ohjelmistolla viestintäryhmiä viestien kohdennukselle. Viestintäryhmät voidaan luoda manuaalisesti tai siirtää palvelun tietokantaan käyttäjän tietokannasta.

  Käyttäjä voi kirjoittaa viestit ohjelmiston viesti-editorilla ja ajastaa halutessaan viestien lähetyshetki. Käyttäjä voi valita viestintäkanavan (sähköposti, tekstiviesti tai matkapuhelin-ilmoitus (push notification)).

  Sähköpostit lähetetään suoraan Asio Sanomapalvelimelta. Viestin vastausosoitteeksi voi kirjoittaa haluamansa sähköpostiosoitteen (oletus: lähettäjän oma sähköpostiosoite).

  Tekstiviestien lähetyksessä käytetään Elisa operaattorin tekstiviestipalvelinta (SMSC).

  Matkapuhelin-ilmoitusten lähetyksessä käytetään Googlen, Applen ja Microsoftin tarjoamia matkapuhelin-ilmoitusten lähetyspalveluita (esimerkiksi Google Cloud Messaging GCM). Matkapuhelin-ilmoitusten vastaanotto vaatii erillisen asennettavan Asio Notification – mobiilisovelluksen vastaanottajan matkapuhelimeen tai tablettiin. Asio toimittaa Asio Notification matkapuhelinsovelluksen ohjelmistopalvelun käyttäjille.

  Kaikki lähetetyt viestit tallettuvat lokitiedostoon, josta voi seurata viestilähetyksiä.

  Lue lisää:
  >> Sanomapalvelinohjelmiston dokumentit

  Kysy meiltä testitunnuksia:
  >> sähköpostilla: asio@asio.fi
  >> puhelimitse: 09 682 2929