ASIO-DATA OY

Asio-Data Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut ohjelmistotalo. Yrityksen nimi on saanut alkunsa sarvipöllön (kuvassa) latinankielisestä nimestä ASIO OTUS.

Asio-Data toimittaa varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin: oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, halliyhtiöille ja areenoille, urheiluseuroille, ravintoloille, kulttuuri-, liikunta- kurssi- ja koulutuskeskuksille, business parkeille, majoitusorganisaatioille ja asuntoloille, parkkihalleille, tapahtumajärjestäjille, toimitiloja tarjoaville ja vuokraaville yrityksille, seurakunnille, taloyhtiöille sekä muille tilavarausorganisaatioille.

Asiolla varataan mm. kenttiä, kokoustiloja, luokkia, parkkipaikkoja, majoitustiloja, ravintolapalveluita, pöytäpaikkoja, laitteita, henkilöitä, aikoja, tapahtumia, koulutuksia, tuotteita ja muita resursseja.

Asio Ohjelmistot toimitetaan asiakaskohtaisesti ylläpidettynä pilvipalveluna tai omalle dedikoidulle palvelimelle asennettuna. Järjestelmäkehityksessä on panostettu toimintavarmuuteen, helppokäyttöisyyteen, responsiivisuuteen ja tietoturvallisuuteen. Ohjelmiston GDPR-yhteensopivuus ja monipuolinen käyttöoikeushallinto huomioivat yksityisyydensuojan kaikessa varaustoiminnassa.

Asio-Datan luottoluokitus on korkein mahdollinen. Yritys on Luotettava Kumppani. Yritys on yksityisomisteinen ja toimitusjohtajana toimii Tom Ojala. Asio-Datan toimistot sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa sekä Espoon Haukilahdessa.

 
 
 
Yhteystiedot